Jdi na obsah Jdi na menu

Hlavní strana - úvod

Crazy Craft

Tady teprve začíná bava..!

 

 

Vítejte na našich stránkách , které patří jen a jen skvělém serveru na Minecraftu.

Na těchto stránkách Vám poradíme všechny potřebné věci, které budete na našem serveru velice potřebovat.

V rubrice ''Novinky'' Vás budeme stále informovat o například změnách na serveru, a tak podobně.

V rubrice ''Jak se k nám dostat'' naleznete naší IP adresu , podle které se dostanete u Vás na počítači na server CrazyCraft. 

V rubrice ''Příkazy na serveru'' naleznete všechny příkazy , které na našem serveru jsou. Myslíme tím například warpy, a tak podobně.

Rubrika ''Banlist - přehled'' Vás informuje o hráčích, kteří se na náš server nemůžou dostat, protože porušily jedno nebo více z naších pravidel.

V rubrice ''Pravidla'' naleznete všechny pravidla, které by měli být dodržovány, jinak hrozí BAN! Myslím, že BAN je celkem nepříjemná věc, takže pokud chcete pořád hrát na našem serveru, radíme Vám, tyto pravidla dodržovat! Určitě jich nebude hodně! Jen pár nějakých základních. :)

Rubrika '''Videa''..... Tak tam budou odkazy na Youtube.com , kde budou naše natočená videa o serveru CrazyCraft. 

Pokud budete mít s něčím problém, neváhejte nás kontaktovat. Určitě odpovíme! Kontakt najdete v levé liště v rubrice ''A-team''. Naleznete zde i jména Administratorů. 

V rubrice '' Kniha návštěv'' můžete nechat komentář, jak se Vám naše stránky a náš server líbí , nebo co by jste na něm naopak změnili.. :)

 

Doufáme , že se Vám naše stránky i náš server bude líbit a budete ho stále navštěvovat. Budeme dělat všechno proto, aby jste u tohoto serveru proseděli nejvíce!!!! :)

Váš A-Team